Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Το τελευταίο 24ωρο στη χώρα καταγράφηκαν 42.032 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 1.041.075. Αυξήθηκε επίσης δραματικά ο αριθμός των νεκρών, που έφτασαν σήμερα τους 298, από 162 χθες.
Σε νοσοκομεία νοσηλεύονται 15.008 ασθενείς (χθες ήταν 14.032) και από αυτούς οι 2.441 έχουν εισαχθεί σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Η Γαλλία καθίσταται έτσι η έβδομη χώρα στον κόσμο που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο κρούσματα, μετά τις ΗΠΑ (8,4), την Ινδία (7,8), τη Βραζιλία (5,3) και τη Ρωσία (1,5). Η Αργεντινή και η Ισπανία έχουν επίσης ξεπεράσει αυτό το ψυχολογικό όριο, κατά μερικές χιλιάδες.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις