ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεπέρασαν το 1 εκατ. τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Γαλλία

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεπέρασαν το 1 εκατ. τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Γαλλία

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στη Γαλλία ξεπέρασε σήμερα το 1 εκατομμύριο, όπως ανακοίνωσε στον ιστότοπό του το υπουργείο Υγείας.

Το τελευταίο 24ωρο στη χώρα καταγράφηκαν 42.032 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 1.041.075. Αυξήθηκε επίσης δραματικά ο αριθμός των νεκρών, που έφτασαν σήμερα τους 298, από 162 χθες.

Σε νοσοκομεία νοσηλεύονται 15.008 ασθενείς (χθες ήταν 14.032) και από αυτούς οι 2.441 έχουν εισαχθεί σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
 
Η Γαλλία καθίσταται έτσι η έβδομη χώρα στον κόσμο που ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο κρούσματα, μετά τις ΗΠΑ (8,4), την Ινδία (7,8), τη Βραζιλία (5,3) και τη Ρωσία (1,5). Η Αργεντινή και η Ισπανία έχουν επίσης ξεπεράσει αυτό το ψυχολογικό όριο, κατά μερικές χιλιάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE