ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βρέθηκε τελικα΄το κρούσμα στο Γερμανικό Ογκολογικό- Αφορά άτομο του γραμματιακού προσωπικού

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Βρέθηκε τελικα΄το κρούσμα στο Γερμανικό Ογκολογικό- Αφορά άτομο του γραμματιακού προσωπικού

Το Γερνμανικό Ογκολογικό Κέντρο  επανερχετα με ανακοίνωσή του στο θέμα που ανέκυψε την Παρασκευή 23/10 με κρουσμα κορωνοϊού, έπειτα από ενημερωση και διευκρινήσεις που ελαβε απο το Υπ. Υγειας

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το περιστατικό, που αφορα άτομο του γραμματιακού προσωπικού, το οποίο βρισκοταν σε καραντινα μετα απο ιχνηλατηση, το πληροφορηθηκαν μολις χθες το απογευμα παρολο που ανιχνεύθηκε στις 13.10 (δεκα μερες πριν) και μαλιστα αφου ανακοινωθηκε πρωτα στον Τυπο.

'Το Κέντρο μας ελαβε αμεσως ολα τα μετρα που προβλεπονται απο τους κανονισμους, και συνεχιζει να παρέχει με ασφάλεια και όλες τις προφυλάξεις τις υπηρεσιες του προς τον κόσμο.Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και ημέρες δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις στο Κέντρο, παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και κατόπιν ειδικής άδειας από την Διεύθυνση' καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE