Το Δουβλίνο αναμένει την επίτευξη συμφωνίας Βρετανίας - ΕΕ για την περίοδο μετά το Brexit

Το Δουβλίνο αναμένει την επίτευξη συμφωνίας Βρετανίας - ΕΕ για την περίοδο μετά το Brexit

Ο Ιρλανδός Πρωθυπουργός Μάικλ Μάρτιν δήλωσε σήμερα ότι κατά την άποψή του, η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιτύχουν μία εμπορική συμφωνία για την περίοδο μετά το Brexit και ότι η συνέχιση των συνομιλιών, προηγούμενα μέσα στην εβδομάδα, είναι ένα καλό σημάδι, παρά τις προκλήσεις που παραμένουν.


Οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι έχουν σημειώσει καλή πρόοδο στις τελευταίες συνομιλίες για μία εμπορική συμφωνία που θα αποτρέψει μία ταραχώδη ολοκλήρωση της πενταετούς κρίσης του Brexit, αλλά η αλιεία παραμένει το μεγαλύτερο σημείο τριβής.

«Η αίσθηση μου είναι ότι ο (Βρετανός) Πρωθυπουργός θέλει [εμφατικά] μία συμφωνία», δήλωσε ο Ιρλανδός Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE