ΒΟΥΛΗ: Τι έδειξε η δημοσκόπηση του ThemaOnline για την πρόταση αυτοδιάλυσης

ΒΟΥΛΗ: Τι έδειξε η δημοσκόπηση του ThemaOnline για την πρόταση αυτοδιάλυσης

Την αυτοδιάλυση της βουλής επιθυμούσε η πλειοψηφία των αναγνωστών που συμμετείχαν σε σχετική δημοσκόπηση του ThemaOnline.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα μας έδωσε το βήμα στους αναγνώστες να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με την πρόσταση της Άννας Θεολόγου και των Οικολόγων, για αυτοδιάλυση της Βουλής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 60% των αναγνωστών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση τάχθηκαν υπέρ της αυτοδιάλυσης της βουλής, ενώ το 40% τάχθηκε κατά.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συνεδρία της Βουλής την Παρασκευής (23/10), καταψηφίστηκε η εν λόγω πρόταση με 26 ψήφους υπέρ και 30 κατά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Κοινή διακήρυξη Χριστοδουλίδη-Μόντι - Τα 5+1 μνημόνια συναντίληψης

Ινδία και Κύπρος αναβάθμισαν τις σχέσεις τους, προχωρώντας σε μια φάση προσανατολισμένη σε απτά αποτελέσματα και στην υλοποίηση κοινών στόχων, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Κοινή Διακήρυξη που εξέδωσαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE