Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα μας έδωσε το βήμα στους αναγνώστες να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με την πρόσταση της Άννας Θεολόγου και των Οικολόγων, για αυτοδιάλυση της Βουλής.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 60% των αναγνωστών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση τάχθηκαν υπέρ της αυτοδιάλυσης της βουλής, ενώ το 40% τάχθηκε κατά.
Υπενθυμίζουμε ότι στη συνεδρία της Βουλής την Παρασκευής (23/10), καταψηφίστηκε η εν λόγω πρόταση με 26 ψήφους υπέρ και 30 κατά.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Καταψηφίστηκε τελικά η αυτοδιάλυση της Βουλής -Τα 'mea culpa' ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ και οι καταγγελίες για απειλές και χρηματισμούς
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




