Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επιπλέον, καταγράφηκαν πέντε νέοι θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται πλέον σε 564.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 29.992, εκ των οποίων το 55,5% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων τα 3.828 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 11.532 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.
Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 91 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 66 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 270 ασθενείς.
Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ξεκίνησε η εφαρμογή των μέτρων της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και της απαγόρευσης της νυχτερινής κυκλοφορίας από τις 12.30 το βράδυ έως τις 5.00 το πρωί, για τις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές των επιπέδων 3 και 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας της Ελλάδας.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




