ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας βίντεο και φωτογραφίες με τους διαμαρτυρόμενους- Θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας βίντεο και φωτογραφίες με τους διαμαρτυρόμενους- Θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/10 στη Λευκωσία με αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από το Προεδρικό, όπου με συνθήματα ζητούσαν την ελεύθερη διακίνηση, την κατάργηση της μάσκας, αλλά και των διαταγμάτων τα οποία χαρακτήρισαν ως «δικτατορικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η πορεία των διαμαρτυρωμένων, ήταν υπό την στενή παρακολούθηση της Αστυνομίας, μέλη της οποίας δεν προχώρησαν σε κάποια καταγγελία ωστόσο θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία με προηγούμενες τέτοιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία συγκεντρώνει φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και εκεί όπου εξακριβωθούν τα στοιχεία κάποιου από τους διαμαρτυρόμενους θα κληθεί να παραλάβει το εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα βίντεο που κυκλοφορούν πολλοί ήταν αυτοί που δεν έφεραν μάσκα ενώ οι Αρχές θα διαπιστώσουν από τις εξετάσεις αν τηρούνταν και οι αποστάσεις όπως αυτές αναφέρονται στα πρωτόκολλα και διατάγματα που έχουν εκδοθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE