ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πασαπόρτι… σε «Ούζου» και σε άλλους δύο – Ποιοι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ και ΜΙΛΑΕΙ ο Πρόδρομος Πετρίδης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Πασαπόρτι… σε «Ούζου» και σε άλλους δύο – Ποιοι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ και ΜΙΛΑΕΙ ο Πρόδρομος Πετρίδης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ όπου ενημερώνει για λύση της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη…

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την προπονητική του ομάδα που περιλαμβάνει το βοηθό προπονητή Χριστόφορο Κόλα και τον γυμναστή Νίκο Γιάγκου.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Χριστόφορο Κόλα και Νίκο Γιάγκου και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Χρέη προσωρινού προπονητή αναλαμβάνει ο Λούκας Χατζηλούκας με βοηθό προπονητή, τον Nuno Morais. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παύλος Κίναν.

Η διοίκηση θα αξιολογήσει τις διάφορες επιλογές που έχει ενώπιον της και θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες της, μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, την Πέμπτη θα παραχωρήσει εφ´όλης της ύλης συνέντευξη, στο συνδρομητικό κανάλι Cablenet».

The post Πασαπόρτι… σε «Ούζου» και σε άλλους δύο – Ποιοι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ και ΜΙΛΑΕΙ ο Πρόδρομος Πετρίδης (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top