ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετράκη: «Η εικόνα της Ομόνοιας είναι…» – Τι είπε για αγωνιστικά και όχι μόνο

Πετράκη: «Η εικόνα της Ομόνοιας είναι…» – Τι είπε για αγωνιστικά και όχι μόνο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Πετράκη, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (26-10) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Η θέση που έχει ο Εθνικός, τον αδικεί. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αντιδράσαμε μας αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους. Πιο σημαντικό είναι να μην σταματήσουμε να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ότι η ομάδα κατάφερε να ανταποκριθεί, παρά τα πολλά νέα πρόσωπα που υπάρχουν:
 «Κάναμε μια ομάδα που είναι οικογένεια. Όλη η διοίκηση μας στηρίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω καλή ποιότητα παικτών και χαρακτήρων. Σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και ομοψυχία. Είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης».

Για τους Μιχαήλ και Φαν Κέσελ:
 «Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Όλοι οι παίκτες έχουν την καλή και την κακή μέρα. Το σημαντικό είναι υπάρχει μια ισορροπία στην ομάδα. Παρουσιάζουμε βελτίωση και θέλουμε να το ενισχύσουμε».

Για τη βελτίωση:
 «Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι εκατοντάδες πράγματα που έχουν να κάνουν με πολλούς παράγοντες. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Χρειάζεται χρόνος, πάντα πρέπει να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και μέσα από αυτή τη διαδικασία θεωρούμε ότι κάτι προσθέτουμε. Δικαιούμασταν να είχαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά και αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι έχουμε βελτίωση και εξέλιξη».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια:
 «Η Ομόνοια είναι ένας μεγάλος σύλλογος, η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή και τη σεβόμαστε. Σεβόμαστε πρώτα τον εαυτό μας και πάντα επενδύουμε σε αυτό. Με όποιο και αν παίζουμε θέλουμε να είμαστε το ίδιο. Πάντα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Έχουμε σεβασμό για όλες τις ομάδες, όμως πιο πολύ σεβασμό έχουμε στον εαυτό μας».

Για τα αγωνιστικά:
 «Ο Μάντζης έχει κάρτες και θα αποφασίσουμε μέχρι σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή. Εκτός με την Ομόνοια θα είναι ο Φαν Κέσελ, Αμφίβολοι είναι οι Κα και Σαντάνα».

The post Πετράκη: «Η εικόνα της Ομόνοιας είναι…» – Τι είπε για αγωνιστικά και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top