Επτά θάνατοι και 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 26/10 στην Ελλάδα

Επτά θάνατοι και 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 26/10 στην Ελλάδα

Επτά θανάτους και 715 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσαν τη Δευτέρα 26/10 οι ελληνικές Αρχές. 

Από τα 715 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, τα 93 συνδέονται με γνωστές συρροές και 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 31496, εκ των οποίων το 55,5% άνδρες.

Από αυτά τα 3883 (12,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 12194 (38,7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι 95 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. Εξ αυτών 32 (33,7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95,8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Σημειώνεται ότι 274 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, ανακοινώθηκαν επτά ακόμα καταγεγραμμένοι θάνατοι ενώ συνολικά οι θάνατοι ανέρχονται σε 581 θανάτους συνολικά στη χώρα. Εξ αυτών οι 220 (37,9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 79 έτη και το 96,2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE