Εντεκα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντεκα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντεκα νέα περιστατικά κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν μέσα από τη διενέργεια 2140 διαγνωστικών εξετάσεων που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

 
Σε γραπτή δήλωσή του ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί αναφέρει ότι τα δύο εντοπίστηκαν σε επιβάτες στα αεροδρόμια, πέντε στα λιμάνια και τέσσερα είναι κρούσματα που εντοπίστηκαν στην κοινότητα.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα αυξήθηκε στα 910.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE