ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα η Τριμερής Συνάντηση ΥΠΕΞ Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι θα συζητηθεί

Στην Αθήνα η Τριμερής Συνάντηση ΥΠΕΞ Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι θα συζητηθεί

Διεξάγεται, σήμερα Τρίτη (27/10) στην Αθήνα η Τριμερής Συνάντησης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ σε επίπεδο Υπουργών Εξωτερικών.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των τριών Υπουργών Εξωτερικών θα βρεθούν οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή αλλά και ζητήματα που άπτονται της περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας των χωρών.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της οικονομίας. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Τριμερούς αναμένεται να γίνει ανασκόπηση της μέχρι τώρα συνεργασίας των τριών χωρών ενώ θα εξετασθούν τα επόμενα βήματα σε αυτό το επίπεδο.

Στο περιθώριο της Τριμερούς Συνάντησης, ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης θα έχει κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τους ομολόγους του. Μετά το πέρας των συνομιλιών, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο περίπου στις 13:00.

Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top