Μετά που έγινε ΕΞΑΛΛΟΣ ο κόουτς αυτός ΕΔΕΙΞΕ ότι έχει την ΟΥΣΙΑ

Μετά που έγινε ΕΞΑΛΛΟΣ ο κόουτς αυτός ΕΔΕΙΞΕ ότι έχει την ΟΥΣΙΑ

Το περασμένο Σάββατο (24-10-2020) ο Μπένσοπ σκόραρε το 4ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Αν και στο ημίχρονο έκανε… έξαλλο τον προπονητή του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή, εντούτοις, στο δεύτερο ημίχρονο στο 61ο λεπτό κατάφερε και βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα.

Διαβάστε: 

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Αυγουστή με παίκτη του – Τι ΕΚΑΝΕ μόλις τέλειωσε το ημίχρονο με Νέα Σαλαμίνα

Ο επιθετικός από το Κουρακάο σε 6 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος όπου χρησιμοποιήθηκε μέχρι στιγμής σκόραρε 4 τέρματα.

Δείχνει να έχει τη θέληση να βοηθήσει την επιθετική γραμμή του Απόλλωνα, ενώ έχει και την ουσία στο τελειώμα των φάσεων που του παρουσιάζονται.

Σ.Ν.

The post Μετά που έγινε ΕΞΑΛΛΟΣ ο κόουτς αυτός ΕΔΕΙΞΕ ότι έχει την ΟΥΣΙΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE