ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ο αριθμός των νοσηλευομένων - Πόσοι χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ο αριθμός των νοσηλευομένων - Πόσοι χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη

Στους 24 ανέρχονται οι ασθενείς με κορωνοϊό οι οποίοι νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 24 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, τέσσερα άτομα βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η γενική κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 66 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.