ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Δέκα νέα περιστατικά κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν μέσα από τη διενέργεια 1.901 διαγνωστικών εξετάσεων που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί αναφέρει ότι τα τέσσερα εντοπίστηκαν σε επιβάτες στα αεροδρόμια και έξι είναι κρούσματα που εντοπίστηκαν στην κοινότητα.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα αυξήθηκε στα 920 ενώ σημειώθηκαν 5 θάνατοι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE