ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Δέκα νέα περιστατικά κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν μέσα από τη διενέργεια 1.901 διαγνωστικών εξετάσεων που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί αναφέρει ότι τα τέσσερα εντοπίστηκαν σε επιβάτες στα αεροδρόμια και έξι είναι κρούσματα που εντοπίστηκαν στην κοινότητα.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών στα κατεχόμενα αυξήθηκε στα 920 ενώ σημειώθηκαν 5 θάνατοι.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE