ΚΟΥΒΑ: Η Western Union θα κλείσει όλα τα υποκαταστήματά της

ΚΟΥΒΑ: Η Western Union θα κλείσει όλα τα υποκαταστήματά της

Ο αμερικανικός όμιλος μεταφοράς χρημάτων Western Union θα κλείσει όλα τα γραφεία του στην Κούβα μετά τις νέες κυρώσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που απαγόρευσε κάθε συνεργασία με τη Fincimex, κουβανική εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών η οποία ελέγχεται από τις ένοπλες δυνάμεις, ανακοίνωσαν χθες Τρίτη οι αρχές στην Αβάνα.

Η εταιρεία θα κλείσει τα «407 γραφεία της σε όλη τη χώρα εξαιτίας των βάρβαρων μέτρων» που επιβάλλει η κυβέρνηση του Ρεπουμπλικάνου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει ανακοίνωση της Fincimex αναρτηθείσα στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Κούβας.

Στο κείμενο προστίθεται ότι οι κυρώσεις αυτές «εν μέσω πανδημίας υπογραμμίζουν τον κυνισμό, την περιφρόνηση για τον κουβανικό λαό και τον οπορτουνισμό της αμερικανικής κυβέρνησης».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.