ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 'Προκλητική η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για εξαίρεση των κυνηγών...'

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 'Προκλητική η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για εξαίρεση των κυνηγών...'

Ανακοίνωση εξέδωσε το κίνημα Οικολόγων σχετικά με την απόφαση του Υπουργείο Υγείας για εξαίρεση των κυνηγών όσον αφορά τις ώρες απαγορεύσης κυκλοφορίες σε Λεμεσό και Πάφο.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, πρόκειται για μια προκλητική απόφαση από πλευράς Υπουργείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας, η οποία εξαιρεί τους κυνηγούς από τη διαφοροποίηση του ωραρίου απαγόρευσης στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου είναι προκλητική, τόσο για τους συμπολίτες μας, όσο και γι΄αυτούς που βιοπορίζονται από επαγγέλματα, όπως οι ψαράδες, γεωργοί και άλλοι που εργάζονται κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες και δεν το κάνουν για χόμπι όπως οι κυνηγοί.

Εμείς θεωρούμε, πως κανένας δεν πρέπει να είναι πιο προνομιούχος από άλλους.

Υπάρχουν και άλλοι κυνηγοί οι οποίοι εναρμονίζονται με τα διατάγματα, τουλάχιστον για το διάστημα δύο βδομάδων που είναι σε ισχύ, και δεν έχουν πρόβλημα να κυνηγήσουν μετά το πρώτο φως της ημέρας όπως προνοεί και το σχετικό διάταγμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.