ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 'Προκλητική η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για εξαίρεση των κυνηγών...'

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 'Προκλητική η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για εξαίρεση των κυνηγών...'

Ανακοίνωση εξέδωσε το κίνημα Οικολόγων σχετικά με την απόφαση του Υπουργείο Υγείας για εξαίρεση των κυνηγών όσον αφορά τις ώρες απαγορεύσης κυκλοφορίες σε Λεμεσό και Πάφο.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, πρόκειται για μια προκλητική απόφαση από πλευράς Υπουργείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας, η οποία εξαιρεί τους κυνηγούς από τη διαφοροποίηση του ωραρίου απαγόρευσης στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου είναι προκλητική, τόσο για τους συμπολίτες μας, όσο και γι΄αυτούς που βιοπορίζονται από επαγγέλματα, όπως οι ψαράδες, γεωργοί και άλλοι που εργάζονται κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες και δεν το κάνουν για χόμπι όπως οι κυνηγοί.

Εμείς θεωρούμε, πως κανένας δεν πρέπει να είναι πιο προνομιούχος από άλλους.

Υπάρχουν και άλλοι κυνηγοί οι οποίοι εναρμονίζονται με τα διατάγματα, τουλάχιστον για το διάστημα δύο βδομάδων που είναι σε ισχύ, και δεν έχουν πρόβλημα να κυνηγήσουν μετά το πρώτο φως της ημέρας όπως προνοεί και το σχετικό διάταγμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE