ΛΑΡΝΑΚΑ: H στιγμή που έκανε τους ασθενείς με κορωνοϊό να χαμογελάσουν και να βγουν στα μπαλκόνια του EDEN RESORT – ΒΙΝΤΕΟ

ΛΑΡΝΑΚΑ:  H στιγμή που έκανε τους ασθενείς με κορωνοϊό να χαμογελάσουν και να βγουν στα μπαλκόνια του EDEN RESORT – ΒΙΝΤΕΟ

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τους ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο κέντρο αποκατάστασης EDEN RESORT (Eden Resort Wellness Rehabilitation Center) στην Τερσεφάνου.

Νοσηλεύτρια που βρίσκεται στο χώρο για την επιτήρηση και εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει δύο καλούς της φίλους σε μια προσπάθεια να  αναπτερώσει το ηθικό των ασθενών, χαρίζοντας τους κάποιες όμορφες στιγμές «έστησε» μια μικρή συναυλία.

Με «όπλα» τους το χαμόγελο, μια κιθάρα και δύο όμορφες φωνές, «ανάγκασαν» τους συνανθρώπους μας που διαμένουν στο κέντρο αποκατάστασης να βγουν στα μπαλκόνια και να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια, ενώ όπως πληροφορούμαστε κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των ασθενών.

Ήταν μια όμορφη πρωτοβουλία που ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μακριά από τις οικογένειές τους, διαμένουν στο EDEN RESORT μέχρι την αρνητικοποίησή τους από τον Covid-19.

Στην ερμηνεια ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Ιωάννα Πολυβίου, καθώς και η νοσηλεύρια Αγγέλα Ττοουλα ενώ στην κιθάρα ο Αντρέας Πετρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE