Παρα-Thema: Δείτε αυτό το βίντεο - Αφιερωμένο σε όλους εσάς που μας αποκαλείτε… κάφρους

Παρα-Thema: Δείτε αυτό το βίντεο - Αφιερωμένο σε όλους εσάς που μας αποκαλείτε… κάφρους

Ένα ντοκιμαντέρ για τους δημοσιογράφους, με μικρή διάρκεια (μόλις 1:20), στέλνει σημαντικά μηνύματα σε όσους εφαρμόζουν μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά τη γνωστή λαϊκή ρήση «Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σαμάρι».

Λέω κυριολεκτικά, υπενθυμίζοντας σας βέβαια την άδικη επίθεση σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της περασμένης Δευτέρας, που καλέστηκαν τα ΜΜΕ να καλύψουν το «παράπονο» των αγανακτισμένων συμπολιτών μας, αλλά κάποιοι έφυγαν κυνηγημένοι και τραυματισμένοι.

Το βίντεο που ακολουθεί, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από Ελλαδίτες συναδέλφους μας, τους οποίους ευχαριστώ κι εγώ προσωπικά για την πρωτοβουλία.

Nakos — Je suis Charlie

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE