Παρα-Thema: Δείτε αυτό το βίντεο - Αφιερωμένο σε όλους εσάς που μας αποκαλείτε… κάφρους

Παρα-Thema: Δείτε αυτό το βίντεο - Αφιερωμένο σε όλους εσάς που μας αποκαλείτε… κάφρους

Ένα ντοκιμαντέρ για τους δημοσιογράφους, με μικρή διάρκεια (μόλις 1:20), στέλνει σημαντικά μηνύματα σε όσους εφαρμόζουν μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά τη γνωστή λαϊκή ρήση «Απ' ον μπορεί να δέρει το γάρο, δέρνει το σαμάρι».

Λέω κυριολεκτικά, υπενθυμίζοντας σας βέβαια την άδικη επίθεση σε δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία στην εκδήλωση διαμαρτυρίας της περασμένης Δευτέρας, που καλέστηκαν τα ΜΜΕ να καλύψουν το «παράπονο» των αγανακτισμένων συμπολιτών μας, αλλά κάποιοι έφυγαν κυνηγημένοι και τραυματισμένοι.

Το βίντεο που ακολουθεί, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από Ελλαδίτες συναδέλφους μας, τους οποίους ευχαριστώ κι εγώ προσωπικά για την πρωτοβουλία.

Nakos — Je suis Charlie

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.