ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση ήταν οφ σάιντ» – Τι ΕΙΠΕ για το θέμα πρόσληψης νέου προπονητή και… συνεδρία

«Το γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση ήταν οφ σάιντ» – Τι ΕΙΠΕ για το θέμα πρόσληψης νέου προπονητή και… συνεδρία

Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (29-10) ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορούσαμε για κάτι θετικό, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια όμως υπάρχουν φάσεις που νιώθουμε αδικημένοι».

Ποιες φάσεις;
 «Το γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση ήταν οφ σάιντ. Είναι κάτι που οφείλουμε να αναφέρουμε γιατί περάσαμε πολλά αυτό τον καιρό».

Για τις αλλαγές που έγιναν;
 «Ο πρώτος λόγος είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ανακάμψει πλήρως και φαίνεται στην απόδοση τους. Οι προπονητής έκανε τις αλλαγές για να βγει αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι αστείο ο κορωνοϊός. Ακόμα και σε αθλητές προκαλεί κακό».

Για το θέμα προπονητή και την απομάκρυνση του κ. Κλάφουριτς
: «Ήταν μια απόφαση του συμβουλίου. Σήμερα έχουμε συνεδρία και θα αποφασίσουμε ποιος θα είναι επόμενος προπονητής. Υπάρχουν ονόματα στο τραπέζι. Ελπίζουμε μέχρι αύριο να καταλήξουμε και να ανακοινώσουμε».

Υπάρχουν και Κύπριοι στη λίστα
; «Υπάρχουν και Κύπριοι. Η απόφαση θα είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας».

Αν θα είναι προπονητής που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα:
 «Το να βρεις προπονητή που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα είναι καλό. Δεν το βλέπουμε μόνο αυτό. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για να αρχίσει η αντεπίθεση της ομάδας».

Για τη συνέχεια:
 «Πιστεύουμε στην ομάδα. Υπάρχει ποιότητα, θέληση και δύναμη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είμαστε μια οικογένεια και μαζί θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα:
 «Όσο δεν παίρνεις τη νίκη, το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα πάμε για τη νίκη, θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να πάρουμε ανάσα».

The post «Το γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση ήταν οφ σάιντ» – Τι ΕΙΠΕ για το θέμα πρόσληψης νέου προπονητή και… συνεδρία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top