ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε

Αρνητικό ήταν το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον.

Ο κ. Χριστοδουλίδης παραμένει σε αυτοπεριορισμό και όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ θα υποβληθεί σε ακόμη δυο τεστ κορωνοϊού.
 
Το κρούσμα αφορά συνεργάτη του Υπουργού που είχε ταξιδέψει μαζί του στην Αθήνα για την τριμερή συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Το άτομο αυτό βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό όταν υποβλήθηκε σε τεστ στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της κυπριακής αντιπροσωπείας στην Κύπρο από την ελληνική πρωτεύουσα, την Τρίτη το βράδυ.
 
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Υπουργός Εξωτερικών και άλλοι δυο συνεργάτες του που ήταν στην κυπριακή αντιπροσωπεία μαζί με το άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό. Οι πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως κανένα από τα μέλη της αντιπροσωπείας δεν εμφάνισε οποιαδήποτε συμπτώματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE