ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε

Αρνητικό ήταν το τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον.

Ο κ. Χριστοδουλίδης παραμένει σε αυτοπεριορισμό και όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ θα υποβληθεί σε ακόμη δυο τεστ κορωνοϊού.
 
Το κρούσμα αφορά συνεργάτη του Υπουργού που είχε ταξιδέψει μαζί του στην Αθήνα για την τριμερή συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Το άτομο αυτό βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό όταν υποβλήθηκε σε τεστ στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της κυπριακής αντιπροσωπείας στην Κύπρο από την ελληνική πρωτεύουσα, την Τρίτη το βράδυ.
 
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Υπουργός Εξωτερικών και άλλοι δυο συνεργάτες του που ήταν στην κυπριακή αντιπροσωπεία μαζί με το άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό. Οι πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως κανένα από τα μέλη της αντιπροσωπείας δεν εμφάνισε οποιαδήποτε συμπτώματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE