ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ποιο κριτήριο να είναι υποψήφιος για τον πάγκο ο Ουζουνίδης;

Με ποιο κριτήριο να είναι υποψήφιος για τον πάγκο ο Ουζουνίδης;

Γράφτηκε σε ελλαδικά ΜΜΕ, ότι ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο του ΠΑΟΚ στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Αμπέλ Φερέιρα, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης που αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από τον ΑΠΟΕΛ!

Και διερωτόμαστε με ποιο σκεπτικό/κριτήριο ο Ιβάν Σαββίδης να ήθελε να δώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Ελλαδίτη τεχνικό, από την στιγμή που προέρχεται από μία άκρως αποτυχημένη θητεία στην Κυπριακή ομάδα;

Απλά να θυμίσουμε ότι δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έφυγε αφήνοντας τον ΑΠΟΕΛ στη… 10η (δέκατη!) θέση μετά από οκτώ αγωνιστικές, αλλά προηγήθηκε και το… «φιάσκο» της μη πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι “γαλαζοκίτρινοι” αποκλείστηκαν στα πλέι-οφ από τη Σλόβαν Λίμπερετς που δεν ήταν και κάτι το… φοβερό, ενώ στις προηγούμενες προκριματικές φάσεις, “έφτυσαν αίμα” για να αποκλείσουν κάποια… Τζιλάνι από το Κόσοβο, αλλά και τη Ζρίνσκι Βοσνίας. Μόνο με αντίπαλο την Καϊσάρ… «μύρισε» ΑΠΟΕΛ!

Ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια, ο ευρωπαίος ΑΠΟΕΛ, τις πέρναγε για πλάκα…

Για να μην πάμε σε κάποιες επιλογές παικτών που έκανε. Ας τα αφήσουμε μέχρι εδώ…

Πριν κλείσουμε, να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε καλό προπονητή τον Ουζουνίδη και μας ξάφνιασε αρνητικά η πορεία/παρουσία του στην ομάδα της Λευκωσίας, αφού θεωρούσαμε την επιλογή που έκανε πέρσι η διοίκηση Πετρίδη ως ιδανική υπό τις περιστάσεις. Προφανώς, αυτή την περίοδο είναι σε “κακό φεγγάρι” ο Ελλαδίτης και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν τον επιλέξει για αντί-Φερέιρα ο Ιβάν Σαββίδης!

Ι.Ι.

The post Με ποιο κριτήριο να είναι υποψήφιος για τον πάγκο ο Ουζουνίδης; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top