ΑΕΚ-Λέστερ: Βασικός ο Λιβάγια, κορυφή ο Ανσαριφάρντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΕΚ-Λέστερ: Βασικός ο Λιβάγια, κορυφή ο Ανσαριφάρντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Κροάτης θα ξεκινήσει στα άκρα κόντρα στις «αλεπούδες», ενώ ο Ιρανός φορ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Βασικoί και οι Λόπες, Μπακάκης

Με διάταξη 4-2-3-1 θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα η ΑΕΚ τη Λέστερ και ο Μάσιμο Καρέρα έδωσε φανέλα βασικού στους Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Μπακάκη και Λόπες.
Πιο συγκεκριμένα ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, οι Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Ινσούα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς στα «6αρο-8αρια», οι Λιβάγια, Λόπες στα άκρα και ο Μάνταλος πίσω από τον φορ Ανσαριφάρντ.
Πηγή: Gazzetta.gr

The post ΑΕΚ-Λέστερ: Βασικός ο Λιβάγια, κορυφή ο Ανσαριφάρντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE