ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο αλεξιπτωτιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο αλεξιπτωτιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέα τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/10), αφού νεαρός αλεξιπτωτιστής έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, πρόκειται για τον Μάριο Φραγκούς 31 ετών από Ξυλοφάγου.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:00, στην περιοχή «Χαλεπιανές».

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωριού μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν στο έδαφος το αλεξίπτωτο πλαγιάς και τον άτυχο 31χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 
Στη σκηνή μετέβησαν επίσης μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων.

Οι συνθήκες του θανατηφόρου ατυχήματος διερευνώνται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE