Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εκφράζει αποτροπιασμό για την επίθεση στη Νίκαια - Αλληλεγγύη σε Μακρόν

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εκφράζει αποτροπιασμό για την επίθεση στη Νίκαια - Αλληλεγγύη σε Μακρόν

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στη Νίκαια σήμερα εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, καθώς και αλληλεγγύη στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Αισθάνομαι «αποτροπιασμό και λύπη για την επίθεση στη Νίκαια σήμερα το πρωί», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στη γαλλική γλώσσα.

Απευθυνόμενος στον Εμανουέλ Μακρόν «και στους Γάλλους φίλους μας», προσθέτει ότι «μοιραζόμαστε τον πόνο σας και στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα σας».

«Είμαστε ενωμένοι ενάντια στο μίσος και την τρομοκρατία. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE