Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εκφράζει αποτροπιασμό για την επίθεση στη Νίκαια - Αλληλεγγύη σε Μακρόν

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εκφράζει αποτροπιασμό για την επίθεση στη Νίκαια - Αλληλεγγύη σε Μακρόν

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στη Νίκαια σήμερα εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, καθώς και αλληλεγγύη στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Αισθάνομαι «αποτροπιασμό και λύπη για την επίθεση στη Νίκαια σήμερα το πρωί», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στη γαλλική γλώσσα.

Απευθυνόμενος στον Εμανουέλ Μακρόν «και στους Γάλλους φίλους μας», προσθέτει ότι «μοιραζόμαστε τον πόνο σας και στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα σας».

«Είμαστε ενωμένοι ενάντια στο μίσος και την τρομοκρατία. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE