Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εκφράζει αποτροπιασμό για την επίθεση στη Νίκαια - Αλληλεγγύη σε Μακρόν

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Εκφράζει αποτροπιασμό για την επίθεση στη Νίκαια - Αλληλεγγύη σε Μακρόν

Τον αποτροπιασμό του για την επίθεση στη Νίκαια σήμερα εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, καθώς και αλληλεγγύη στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Αισθάνομαι «αποτροπιασμό και λύπη για την επίθεση στη Νίκαια σήμερα το πρωί», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στη γαλλική γλώσσα.

Απευθυνόμενος στον Εμανουέλ Μακρόν «και στους Γάλλους φίλους μας», προσθέτει ότι «μοιραζόμαστε τον πόνο σας και στεκόμαστε με αλληλεγγύη δίπλα σας».

«Είμαστε ενωμένοι ενάντια στο μίσος και την τρομοκρατία. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και τα αγαπημένα τους πρόσωπα», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE