Δε βάζουμε μυαλό - Απίστευτα γλέντια και συνωστισμός στη Θεσσαλονίκη - Γιόρταζαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν το lockdown -VIDEO

Δε βάζουμε μυαλό - Απίστευτα γλέντια και συνωστισμός στη Θεσσαλονίκη - Γιόρταζαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν το lockdown -VIDEO

Εικόνες συνωστισμού σε μαγαζί στα Λαδάδικα λίγες ώρες πριν την εφαρμογή της «καραντίνας» στην πόλη της Μακεδονίας.

Απίστευτες εικόνες στα Λαδάδικα μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την επιβολή του lockdown, με εκατοντάδες Θεσσαλονικείς να διασκεδάζουν ξεφρενα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η πόλη βρίσκεται ήδη με βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο και σε λίγες ώρες, στις 6 το πρωί, μπαίνει σε καθεστως lockdown.

Καταστηματάρχες και θαμώνες εγκληματούν εις βάρος των υπολοίπων πολιτών, που προσπάθησαν με θυσίες να τηρήσουν τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον εφιάλτη της πανδημίας Covid-19. Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ανεβαίνουν όλο το βράδυ στο Instagram, οι απείθαρχοι και απερίσκεπτοι πολίτες διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν ούτε καν τις εύλογες αποστάσεις, δίνοντας το σύνθημα για ξεφάντωμα «σαν να είναι η τελευταία μας φορά». Κάποιοι, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να λένε ότι... πάρταραν, για να γλεντήσουν την έναρξη της... καραντίνας!

 

 

ΠΗΓΗ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE