'Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπάω', είπε η γυναίκα λίγο πριν ξεψυχήσει μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία

'Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπάω', είπε η γυναίκα λίγο πριν ξεψυχήσει μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία

«Παγωμένη» και σοκαρισμένη παρακολουθεί η Γαλλία, αλλά και όλος ο πλανήτης τα όσα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης, όπου σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι σε εκκλησία της Γαλλίας.

Ο 21χρονος Μπραχίμ Ασουαουί έκοψε το λαιμό ενός πατέρα δύο παιδιών που προετοίμαζε τη Θεία Λειτουργία, μίας γυναίκας που προσευχόταν και μίας μητέρας τριών παιδιών που προσπαθούσε να σωθεί από τη μανία του δράστη.

Η Σίλβια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες.  Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, είπε με όση δύναμη της είχε απομείνει: «Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπάω»».

Ο Μπραχίμ Ασουαουί δέχθηκε πυροβολισμούς από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, ενώ φώναζε: «Αλλάχ Ακμπάρ». Η αστυνομία της Γαλλίας δεν αποκλείει ο 21χρονος να έχει σχέση με τζιχαντιστικές οργανώσεις.

Ο 55χρονος νεωκόρος της εκκλησίας

Ο Μπραχίμ Ασουαουί μετά τον τραυματισμό του από τους αστυνομικούς

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE