Διευκρινίσεις για τους κυνηγούς - Πότε να φορούν μάσκα και τι πρέπει να φέρουν μαζί τους

Διευκρινίσεις για τους κυνηγούς - Πότε να φορούν μάσκα και τι πρέπει να φέρουν μαζί τους

Σε συνέχεια του Διατάγματος του Υπουργού Υγείας, το οποίο ρυθμίζει την επιτρεπόμενη ώρα μετακίνησης των κυνηγών μόνο για τις ημερομηνίες 1, 4 και 8 Νοεμβρίου 2020, το Υπουργείο Υγείας σε συνεννόηση με την ηγεσία της Αστυνομίας, διευκρινίζει τα ακόλουθα, τα οποία ισχύουν για όλους τους κυνηγούς παγκύπρια:

- Όλοι οι κυνηγοί ή/και άτομα που θα εκδράμουν τις πιο πάνω ημέρες για σκοπούς κυνηγιού θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν μαζί τους σε ισχύ/ανανεωμένη άδεια κυνηγιού.

- Κατά τη μετάβασή τους στους χώρους κυνηγιού και σε περίπτωση που στο ίδιο όχημα θα μεταβαίνουν άτομα διαφορετικών νοικοκυριών, όλοι επιβαίνοντες θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν προστατευτική μάσκα.

- Στους χώρους κυνηγιού και επειδή το κυνήγι θεωρείται σωματική δραστηριότητα, η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.