ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χειρόπεδες σε 33χρονο - Έκλεψε τέσσερις σκύλους αξίας 20.000 ευρώ

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χειρόπεδες σε 33χρονο - Έκλεψε τέσσερις σκύλους αξίας 20.000 ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον άνδρα 33 ετών, κατοίκου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ζώων, αδίκημα που διαπράχθηκε χθες Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου από κάτοικο Ξυλοφάγου, ότι άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν τέσσερις σκύλους ράτσας grey-house και pointer, συνολικής αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 33 ετών από τη Λάρνακα, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
 
Ο 33χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

LIVE: Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: Φορτώνουμε τα πλοία μας με τα καλύτερα πυρομαχικά, θα τα χρησιμοποιήσουμε αν δεν υπάρξει συμφωνία

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE