ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χειρόπεδες σε 33χρονο - Έκλεψε τέσσερις σκύλους αξίας 20.000 ευρώ

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χειρόπεδες σε 33χρονο - Έκλεψε τέσσερις σκύλους αξίας 20.000 ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον άνδρα 33 ετών, κατοίκου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ζώων, αδίκημα που διαπράχθηκε χθες Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου από κάτοικο Ξυλοφάγου, ότι άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν τέσσερις σκύλους ράτσας grey-house και pointer, συνολικής αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 33 ετών από τη Λάρνακα, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
 
Ο 33χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE