ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χειρόπεδες σε 33χρονο - Έκλεψε τέσσερις σκύλους αξίας 20.000 ευρώ

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Χειρόπεδες σε 33χρονο - Έκλεψε τέσσερις σκύλους αξίας 20.000 ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον άνδρα 33 ετών, κατοίκου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ζώων, αδίκημα που διαπράχθηκε χθες Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου από κάτοικο Ξυλοφάγου, ότι άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν τέσσερις σκύλους ράτσας grey-house και pointer, συνολικής αξίας 20 χιλιάδων ευρώ.
 
Μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 33 ετών από τη Λάρνακα, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
 
Ο 33χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE