Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 'Ή Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη'

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 'Ή Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη'

Την ετοιμότητα της Κύπρου να αποστείλει βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη, που επλήγησαν από σεισμούς εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης έγραψε ότι 'οι εικόνες από την Σάμο και την Σμύρνη με έχουν συγκλονίσει. Οι ανθρώπινες απώλειες, ιδιαίτερα παιδιών, είναι ότι πιο οδυνηρό μπορεί να υπάρξει. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE