Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 'Ή Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη'

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 'Ή Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη'

Την ετοιμότητα της Κύπρου να αποστείλει βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη, που επλήγησαν από σεισμούς εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης έγραψε ότι 'οι εικόνες από την Σάμο και την Σμύρνη με έχουν συγκλονίσει. Οι ανθρώπινες απώλειες, ιδιαίτερα παιδιών, είναι ότι πιο οδυνηρό μπορεί να υπάρξει. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE