Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 'Ή Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη'

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 'Ή Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη'

Την ετοιμότητα της Κύπρου να αποστείλει βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη, που επλήγησαν από σεισμούς εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης έγραψε ότι 'οι εικόνες από την Σάμο και την Σμύρνη με έχουν συγκλονίσει. Οι ανθρώπινες απώλειες, ιδιαίτερα παιδιών, είναι ότι πιο οδυνηρό μπορεί να υπάρξει. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE