Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 'Ή Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη'

Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: 'Ή Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη'

Την ετοιμότητα της Κύπρου να αποστείλει βοήθεια σε Σάμο και Σμύρνη, που επλήγησαν από σεισμούς εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης έγραψε ότι 'οι εικόνες από την Σάμο και την Σμύρνη με έχουν συγκλονίσει. Οι ανθρώπινες απώλειες, ιδιαίτερα παιδιών, είναι ότι πιο οδυνηρό μπορεί να υπάρξει. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Κύπρος είναι έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE