Θύμα διαδικτυακής απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ανακάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, κάτι το οποίο συμβαίνει συχνά σε πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής “ Έλα Xαμογέλα” μέσα από instastories, ένας λογαριασμός στο Instagram παρίστανε ότι είναι αυτή και ζητούσε μέσω μηνυμάτων από χρηστές της πλατφόρμας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με σκοπό να αποσπάσει χρήματα.

Μόλις, η Σίσσυ Χρηστίδου όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, ενημέρωσε αμέσως τους διαδικτυακούς της φίλους, προκειμένου να τους προστατεύσει.

Δείτε τα instastories της Σίσσυς Χρηστίδου:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE