ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Σάμο: Αυτά είναι τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους από τον σεισμό

Τραγωδία στη Σάμο: Αυτά είναι τα δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους από τον σεισμό

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος δύο ανήλικων μαθητών στη Σάμο, που καταπλακώθηκαν από τοίχο ο οποίος κατέρρευσε σε σοκάκι στο Βαθύ, μετά τον σεισμό των 6,7 Ρίχτερ.

Πρόκειται για ένα αγόρι 17 ετών και ένα κορίτσι 15 ετών, τον Άρη και την Κλαίρη, που επέστρεφαν μαζί μετά το σχολείο στα σπίτια τους, όπως κάθε μέρα.

Σύμφωνα με όσα λένε κάτοικοι του νησιού, τα δύο παιδιά ήταν δεμένα μεταξύ τους, περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και για αυτό βρέθηκαν οι δυο τους στο στενό σοκάκι, όπου έμελλε να βρουν τραγικό θάνατο.

Στο νησί της Σάμου είναι όλοι συντετριμμένοι από την τραγωδία που χτύπησε τις δύο οικογένειες, ενώ το Βαθύ είναι από τις περιοχές που προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές που άφησε το χτύπημα του σεισμού.

"Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές" - Τα συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τον θάνατο των δύο παιδιών

Ανάρτηση στο twitter για τον θάνατο των δυο παιδιών από τον σεισμό στη Σάμο έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν όσα νιώθει κανείς απέναντι στην απώλεια παιδιών. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας είναι δίπλα στις οικογένειές τους και στον αβάσταχτο πόνο που βιώνουν στη δοκιμαζόμενη Σάμο. Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια", έγραψε ο πρωθυπουργός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top