ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ στο ΓΣΠ για να βγει από την κρίση – Τι σκέφτονται Χατζηλούκας-Μοράις για Απόλλωνα

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ στο ΓΣΠ για να βγει από την κρίση – Τι σκέφτονται Χατζηλούκας-Μοράις για Απόλλωνα

Ντέρμπι μονής επιλογής για τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (18:30 – Cablenet Sports 1HD) καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι με τους Χατζηλούκα-Μοράις στον πάγκο και τον νέο τεχνικό τους, Μικ Μακάρθι στην κερκίδα ψάχνουν τρόπο να ξεφύγουν από την αγωνιστική κρίση. Τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και οι κακές εμφανίσεις έφεραν την ομάδα της Λευκωσίας στο -11 από τον Απόλλωνα.

Όπως όλοι καταλαβαίνουν στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο το σημερινό ντέρμπι μπορεί να αλλάξει τα πάντα και για αυτό έχουν ως μοναδικό στόχο την νίκη για να αποδείξουν ότι δεν είναι ξεγραμμένοι. Και αν θέλουν να δικαιολογήσουν αυτό που λέει και ο Πρόδρομος Πετρίδης, ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, τότε δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να το αποδείξουν: Κόντρα στον αήττητο και πρωτοπόρο Απόλλωνα!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους Χατζηλούκα-Μοράις είναι η απουσία του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Όσον αφορά το πλάνο, για την θέση κάτω από τα δοκάρια προβάδισμα έχει ο Σίλβα λόγω ετοιμότητας όμως μετά την επιστροφή του και ο Ουζόχο έχει κάποιες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού.

Στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Ενσούε (δεξιά) και ο Γουίλερ (αριστερά) ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μερκής και Ζόρζε.

Στη μεσαία γραμμή οι Γένσεν και Ανουάρ θα κινούνται στον άξονα και λίγο πιο μπροστά τους ο Ζαχίντ.

Στα δύο φτερά θα βρίσκονται οι Κλωναρίδης και Ντονγκαλά με τον Νούχιου μοναδικό προωθημένο.

The post ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ στο ΓΣΠ για να βγει από την κρίση – Τι σκέφτονται Χατζηλούκας-Μοράις για Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top