ΚΥΠΡΟΣ: Νομοθεσία για πορνεία και ιερόδουλες - Απασφάλισε ο Θεοπέμπτου 'Αυτό είναι το επίπεδο των νομοσχεδίων...' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Νομοθεσία για πορνεία και ιερόδουλες - Απασφάλισε ο Θεοπέμπτου 'Αυτό είναι το επίπεδο των νομοσχεδίων...' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ζήτημα για το νομοσχέδιο που αφορά τους Δήμους, το άρθρο 112 και την οχληρία -ως προς το τι μπορεί να κλείσει ο κάθε Δήμος- έθιξε μέσω τιτιβίσματος του ο Πρόεδρος των Οικολόγων Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Συγκεκριμένα παρέθεσε αποσπάσματα του άρθρου και της νομοθεσίας ενώ παράλληλα αναρωτήθηκε για το 'επίπεδο' των νομοσχεδίων που ταλαιπωρούν τις Επιτροπές και δεν προχωρούν τα εν λόγω νομοσχέδια.

'Εγώ το είπα πολλές φορές ότι έπρεπε να τα στέλνουμε πίσω' ανέφερε καταληκτικά. 

Δείτε την -τουλάχιστον- παράξενη διατύπωση και επιλογή λέξεων από τα συγκεκριμένα αποσπάσματα καθώς και το τιτίβισμα του κυρίου Θεοπέμπτου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE