Στους 62 οι νεκροί στη Σμύρνη από τον σεισμό

Στους 62 οι νεκροί στη Σμύρνη από τον σεισμό

Στους 62 έφτασαν οι νεκροί στη Σμύρνη από τον σεισμό των 6,6 Ρίχτερ, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έδωσε το κέντρο επειγόντων και έκτακτων καταστάσεων της Τουρκίας (AFAD).

Οι 213 από τους940 τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Δεκάδες άνθρωποι παραμένουν κάτω από τα ερείπια και εξακολουθούν να γίνονται έρευνες σε 8 πολυκατοικίες που γκρεμίστηκαν. 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE