Μετά από 65 ώρες κάτω από τα ερείπια του σεισμού διασώθηκε η τρίχρονη Ελίφ στη Σμύρνη

Μετά από 65 ώρες κάτω από τα ερείπια του σεισμού διασώθηκε η τρίχρονη Ελίφ στη Σμύρνη

Μετά από 65 ώρες από τον φονικό σεισμό των 6.6 Ρίχτερ στη Σμύρνη οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από τα ερείπια την τρίχρονη Ελίφ, το τέταρτο παιδί της μητέρας η οποία είχε διασωθεί προχθές με τα τρία παιδιά της, το ένα εκ των οποίων εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο. 

Οι διασώστες κατάφεραν επίσης χθες τα μεσάνυχτα να διασώσουν και ένα 14χρονο κορίτσι, την Ιντίλ, η οποία βρισκόταν επί 58 ώρες κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμενε. 

Οι νεκροί ωστόσο έχουν φτάσει στους 79 και εκτιμάται ότι ο αριθμός θα αυξηθεί ακόμη παραπάνω καθώς υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι ακόμη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE