ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σκέψου αυτούς που αφήνεις πίσω σου»: H εκστρατεία για μείωση τροχαίων στην Κύπρο

«Σκέψου αυτούς που αφήνεις πίσω σου»: H εκστρατεία για μείωση τροχαίων στην Κύπρο

Με το σύνθημα «Σκέψου αυτούς που αφήνεις πίσω σου» ξεκινά την 2 Νοεμβρίου εκστρατεία ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και την μείωση των τροχαίων συγκρούσεων στην Κύπρο.

Η εκστρατεία αποτελεί μια συνεργασία του Οργανισμού Reaction και της Τράπεζας Κύπρου, με την υποστήριξη του Δικτύου #SupportCY, της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων – ΟΚΥΠΥ και του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.

Όπως αναφέρει Δελτίο Τύπου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού REACTION, Μάριος Σταύρου δήλωσε ότι η ενημέρωση, εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των χρηστών του οδικού δικτύου είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία που απαιτεί την εμπλοκή και συνεργασία όλων των φορέων σε εθνικό επίπεδο. Μέσα στη δύσκολη περίοδο που ζούμε ως χώρα, λόγω της πανδημίας, δεν πρέπει να αφήνουμε να περάσει σε δεύτερη μοίρα η ασφάλεια στους δρόμους. Έχουμε όλοι κάποιον να μας περιμένει στο σπίτι. Η εκστρατεία που ξεκινά σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και το Δίκτυο SupportCY αποτελεί ακόμα μια κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων και στήριξης της κοινωνίας.

Μέχρι το τέλος του 2020 προγραμματίστηκαν ενημερωτικές δράσεις σε τοπικό αλλά παγκύπριο επίπεδο με τη χρήση της τεχνολογίας και όχι μόνο, με αυστηρή τήρηση των σχετικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top