ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΤΣΙΟΥΤΗΣ: 'Ουσία έχει ο καθένας μας να κάνει μικρές καθημερινές θυσίες στις συνήθειες του' - Ανάσα μόνο όταν βγει το εμβόλιο

ΤΣΙΟΥΤΗΣ: 'Ουσία έχει ο καθένας μας να κάνει μικρές καθημερινές θυσίες στις συνήθειες του' - Ανάσα μόνο όταν βγει το εμβόλιο

Ειλικρινής ο Καθηγητης παθολογιας Ευρωπαϊκου Πανεπιστημιου Κύπρου, Κωνσταντινος Τσιούτης, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίου Ειδήσεων του Alpha.

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα που αναμένονται να ανακοινωθούν απο την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο Δρ. Τσιούτης, έκανε μια σημαντική επισήμανση "Η ουσία δεν είναι η απαγόρευση... η ουσία είναι να κάνει ο καθένας μικρές καθημερινές θυσίες στις συνήθειες του".

Ο κ.Τσιούτης μίλησε πως αν ο καθένας αναλάβει την ευθύνη και το ρόλο να μειώσει και να θυσιάσει κάποιες συνήθειες του καθημερινά, με τον καιρό αυτό θα γίνει η νέα του καθημερινότητα που θα βοηθήσει να μειωθούν και τα ποσοστά κρουσμάτων . Τόνισε πως δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος να τα απαγορεύσει όλα αυτά, αν οι ίδιοι το αντιληφθούν μόνοι τους.

Επίσης σχολίασε πως αναλόγως με την κατάσταση θα είναι και τα νέα μέτρα . Οπως ανέφερε θα παρακολουθεί η επιστημονική ομάδα την εξέλιξη της κατάστασης και αναλόγως θα υπάρξουν και τα μέτρα.

Τέλος σε ερώτηση πότε θα υπάρξει ανάσα για τον κόσμο, απάντησε αφοπλιστικά πως "ανάσα θα πάρουμε όλοι όταν βγεί το εμβόλιο και εμβολιαστεί κάποιο μέρος του πληθυσμού". Εως τότε συνέχεια το παγκόσμιο και η Κύπρος θα είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή με οποια μέτρα χρειαστεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top