Σε αυτοαπομόνωση ο Πρόεδρος του Παναμά λόγω μόλυνσης συνεργάτη του από SARS-CoV-2

Σε αυτοαπομόνωση ο Πρόεδρος του Παναμά λόγω μόλυνσης συνεργάτη του από SARS-CoV-2

Ο Πρόεδρος του Παναμά Λαουρεντίνο Κορτίσο τέθηκε σε αυτοαπομόνωση καθώς στενός συνεργάτης του διαγνώστηκε ότι μολύνθηκε από τον SARS-CoV-2, γνωστοποίησαν οι υπηρεσίες του, χωρίς να αποκαλύψουν το όνομα ή τη θέση του προσώπου που προσβλήθηκε.

Ο Κορτίσο υποβλήθηκε σε δύο τεστ. Αμφότερα είχαν αρνητικά αποτελέσματα, μολαταύτα παραμένει σε απομόνωση ωσότου "επαναληφθούν" τα τεστ, "σε μερικές ημέρες", διευκρίνισε η προεδρία μέσω Twitter.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα της κεντρικής Αμερικής ως αυτό το στάδιο ανέρχεται σε 2.706 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 134,336 που έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE