ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΟΣΑΚ: Επιβεβλημένη η τήρηση των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό

ΟΣΑΚ: Επιβεβλημένη η τήρηση των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) με ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες για πιστή τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας ενάντια στον κορωνοϊό ιδιαίτερα αυτή την περίοδο κατά την οποία η πανδημία βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση, ώστε όλοι να συνδράμουν συλλογικά σε αυτό τον αγώνα προστατεύοντας τον εαυτό τους, τους γύρω τους και κυρίως τις ευάλωτες ομάδες των συνανθρώπων μας.  

Παράλληλα η ΟΣΑΚ θυμίζει σε όλους τους χρόνιους πάσχοντες οι οποίοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες ότι θα πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να μην εκθέτουν τον εαυτό τους άσκοπα σε οποιονδήποτε κίνδυνο.

«Μήπως θα πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών ή των θανάτων από τον κορωνοϊό για να λειτουργήσουμε σωστά απέναντι σε αυτό τον τεράστιο κίνδυνο; Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όσο αυξάνονται τα κρούσματα, τόσο κινδυνεύει το σύστημα υγείας να φτάσει στα όρια του, με κίνδυνο την κατάρρευση», σημειώνεται.

Το οργανωμένο κίνημα των ασθενών εκφράζει επίσης, την αμέριστη στήριξή του στους επαγγελματίες υγείας, αλλά και σε όλο το προσωπικό και Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως νοσοκομείο Αναφοράς, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά, αλλά και την προσφορά τους στους ασθενείς με COVID-19.

Τέλος καλεί τον ΟΚΥπΥ να στηρίξει το Νοσοκομείο Αμμοχώστου με όλα τα αναγκαία μέσα για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα αυξημένα κρούσματα, αλλά και να το στελεχώσει ικανοποιητικά με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό δίνοντάς τους ανάσα και δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στον αόρατο εχθρό. 

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top