Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Feel Fantastic ξανά μαζί – Που θα κάνουν reunion οι φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς;

Πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που έπεσε η αυλαία του διαγωνισμού ομορφιάς Σταρ Κύπρος – Feel Fantastic, με τις διαγωνιζόμενες να ακολουθούν η κάθε μία την δική της πορεία, αναλαμβάνοντας διάφορες δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ. Ήρθε όμως ο καιρός να περπατήσουν ξανά μαζί στην ίδια πασαρέλα.

Τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν στα live, κατάφεραν να αναπτύξουν φιλίες, κάποιες από αυτές να διατηρήσουν επαφή και άλλες να δουλέψουν ξανά μαζί.

Την ερχόμενη Τρίτη, 5/5/2015 τα κορίτσια θα βρεθούν και πάλι κάτω από την ίδια στέγη, ή καλύτερα υπό την ίδια πασαρέλα, όπου θα λάβουν μέρος στο φιλανθρωπικό show, της σχεδιάστριας Ρίτα Αττάλα .

Το Red Show, όπως ονομάζεται θα παρουσιάσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο στάδιο ΓΣΠ.

Τα κορίτσια συναντήθηκαν και πάλι στις πρόβες της εκδήλωσης και τα είπαν, χαλαρώνοντας στα διαλλείματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE