Πρέσβειρα ΗΠΑ: 'Θα συνεχίσουμε τη στήριξη για λύση ΔΔΟ'

Πρέσβειρα ΗΠΑ: 'Θα συνεχίσουμε τη στήριξη για λύση ΔΔΟ'

Η στήριξη σε μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία αποτελεί «σήμα κατατεθέν» της αμερικανικής πολιτικής εδώ και δεκαετίες και θα συνεχίσει να είναι, ανέφερε την Τρίτη η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, Τζούντιθ Γκάρμπερ, διαβεβαιώνοντας παράλληλα για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη των ΗΠΑ σε μια κυπριακής ηγεσίας λύση.

Η Πρέσβειρα Γκάρμπερ μιλούσε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Λευκωσία, καθώς ήταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την 59η προεδρική εκλογή στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Κανείς δεν ξέρει ποιος θα κερδίσει. Και αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας, κάθε ψήφος μετράει. Μπορεί να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα μέχρι το πρωί, μπορεί και όχι» είπε η Πρέσβειρα.

«Πολλές επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να καταμετρηθούν και σε ορισμένες πολιτείες αυτά τα μεμονωμένα ψηφοδέλτια μπορεί να είναι κρίσιμα για το αποτέλεσμα των εκλογών. Η φωνή όλων θα ακουστεί και η φωνή όλων θα μετρήσει» πρόσθεσε.

Όταν οι Αμερικανοί συγκεντρώνονται για να επιλέξουν νέο Πρόεδρο κάθε τέσσερα χρόνια γράφεται ιστορία, είπε η κ. Γκάρμπερ.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE