ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ματσάρα και… λύγισε την Ίντερ στο φινάλε η Ρεάλ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ματσάρα και… λύγισε την Ίντερ στο φινάλε η Ρεάλ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Σε ένα καταπληκτικό ματς στην Μαδρίτη, η Ιντερ επέστρεψε από το 2-0, όμως η Ρεάλ πήρε τη σημαντική νίκη στο φινάλε (3-2) σε έναν όμιλο που γίνεται «σφαγή».

Τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο πέτυχε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία παρότι ‘πέταξε’ ένα καθαρό προβάδισμα, βρήκε τον τρόπο να νικήσει τους Nerazzurri και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης.

‘Χαμός’ στο group, με όλες τις ομάδες να είναι σε απόσταση τριών βαθμών, στην τελευταία θέση η Ιντερ με δύο. Τα 100 γκολ με την Ρεάλ έφτασε ο Σέρχιο Ράμος.

Με φόρα ξεκίνησε το ματς η Ρεάλ, με τον Χαντάνοβιτς να λέει «όχι» στον Ασένσιο (4’) και τον Βαλβέρδε να σουτάρει άουτ (11’).

Η Ιντερ είχε δοκάρι στο 10’ με την κεφαλιά του Μπαρέλα (10’) και αφού πάτησε καλύτερα, είχε τρεις καλές στιγμές, τις δύο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες (11’, 20’) και τη μία με τον Βιδάλ (14’).

Η συνέχεια όμως ήταν για την ομάδα του Ζιντάν. Ο πρώην άσος των Merengues και νυν των Ιταλών, Χακίμι, πιέστηκε και έδωσε… ασίστ στον Μπενζεμά, ο οποίος ‘τσίμπησε’ από τον Χαντάνοβιτς, έμεινε όρθιος και πλάσαρε στην κενή εστία (1-0).

Το 2-0 έγινε στο 33’ όταν μετά το κόρνερ του Κροος ο Σέρχιο Ράμος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έφτασε τα 100 γκολ με την Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπαρέλα έκανε μία από τις καλύτερες ασίστ των τελευταίων ετών καθώς με τακουνάκι – με την μπάλα στον αέρα – βρήκε τον Λαουτάρο και εκείνος εκτέλεσε με τη μία, κλείνοντας με 2-1 το πρώτο μέρος.

Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά στην επανάληψη για να δούμε κάτι και τελικά τα είδαμε όλα μαζεμένα.

Στο 66’ ο Λούκας Βάθκεθ είχε σουτ άουτ και στο 67’ η Ιντερ ισοφάρισε όταν ο Λαουτάρο στην κόντρα έδωσε με κεφαλιά στον Πέρισιτς και ο Κροάτης με διαγώνιο αριστερό έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Στο επόμενο διάστημα η ομάδα του Κόντε πίεσε και βρέθηκε κοντά στο να κάνει τη ζημιά όμως στο 75’ το φαλταριστό σουτ του Λαουτάρο βρήκε το δοκάρι και οι Χακίμι, Πέρισιτς δεν βρήκαν στόχο.

Η Ρεάλ όμως ήταν πιο κυνική ο Ροντρίγκο στο 80’ με τρομερό τελείωμα μετά τη συρτή σέντρα του Βινίσιους διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τα αποτελέσματα

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκλάντμπαχ 0-6
(8’, 26’, 78’ Πλεά, 17’ αυτ. Μπόνταρ, 44’ Μπενσεμπαϊνί, 65’ Στιντλ)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ιντερ 3-2
(25’ Μπενζεμά, 33’ Σέρχιο Ράμος, 80’ Ροντρίγκο – 35’ Λαουτάρο Μαρτίνες, 67’ Πέρισιτς)

Η βαθμολογία του Β΄ ομίλου (3 αγώνες)

1. Γκλάντμπαχ 5 (10-4)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 4 (7-7)
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 4 (3-8)
4. Ιντερ 2 (4-5)

Επόμενη αγωνιστική (25/11)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκλάντμπαχ
Ιντερ – Ρεάλ Μαδρίτης

Πηγή: sdna.gr

The post Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ματσάρα και… λύγισε την Ίντερ στο φινάλε η Ρεάλ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top