ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Αφρενάριστη η Μπάγερν Μονάχου, ΣΚΟΡΠΙΣΕ την Σάλτσμπουργκ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Αφρενάριστη η Μπάγερν Μονάχου, ΣΚΟΡΠΙΣΕ την Σάλτσμπουργκ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ από το 79’ και μετά, η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε με 6-2 τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία και έκανε το «3 στα 3» στο Champions League.

Αφρενάριστη από πέρυσι συνεχίζει τη φετινή σεζόν η Μπάγερν Μονάχου. Η ταξιαρχία του Χάνσι Φλικ πέρασε και από την Αυστρία, συντρίβοντας με το εντυπωσιακό 6-2 τη Σάλτσμπουργκ και έκανε το «3 στα 3» στον Α’ όμιλο του UEFA Champions League.

Παράλληλα, έφτασε στις 14 συνεχόμενες νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η αλήθεια είναι ότι το σκορ αποτελεί μαγική εικόνα και δεν άξιζε στη Σάλτσμπουργκ, αφού οι Βαυαροί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν είχαν καλή παρουσία και θα μπορούσαν να βρεθούν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση από το 2-2, που ήταν το σκορ μέχρι το 78’.

Από εκεί και μετά, ξέσπασε… καταιγίδα, αφού οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τέσσερις φορές, φτάνοντας στο 6-2 και στους 9 βαθμούς, που τους διατηρούν στην κορυφή του ομίλου. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν στον 1 βαθμό και πλέον βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Το ματς

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού στο 4’ ο Μπερίσα με κοντινό σουτ νίκησε τον Νόιερ και έδωσε το προβάδισμα στη Σάλτσμπουργκ.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Μπάγερν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε παιχνίδι της διοργάνωσης, μετά το περυσινό ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στο 11’ υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ των Βαυαρών για μαρκάρισμα στον Ερνάντες, αλλά μετά από χρήση του VAR, ορθώς ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του.

Όμως, δέκα λεπτά αργότερα, σωστά δόθηκε η εσχάτη των ποινών για μαρκάρισμα στον Μίλερ και ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε σε 1-1.

Παρότι, οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονταν στην καλύτερή τους βραδιά και δέχθηκαν πίεση από τους γηπεδούχους, εντούτοις, πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια, καθώς μετά από σέντρα του Μίλερ, ο Κρίστενσεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-1.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η Σάλτσμπουργκ λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Νόιερ απέκρουσε το σουτ του Μβέπου. Δέκα λεπτά αργότερα, η Μπάγερν απάντησε με τον Γκνάμπρι, που νικήθηκε από τον Στάνκοβιτς.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο 63’ με τον Σομποζλάι, που επίσης είδε τον Νόιερ να τον σταματάει και στην αμέσως επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κομάν.

Τελικά, οι Αυστριακοί δικαιώθηκαν στο 66’ με τον Οκουγκάβα, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2, λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Η Σάλτσμπουργκ ήταν εμφανώς καλύτερη και πίεσε και για τρίτο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ούλμερ, Οκουνγκάβα και Οκαφόρ στα αμέσως επόμενα λεπτά.

Κι αφού δεν το έβαλε εκείνη, «τιμωρήθηκε» από τη Μπάγερν, η οποία με κεφαλιά του Μπόατενγκ, μετά από κόρνερ του Κίμιχ, πήρε ξανά το προβάδισμα με 3-2.

Και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σανέ, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι στο 75’, διαμόρφωσε το 4-2.

Το πάρτι είχε και συνέχεια, με τον Λεβαντόφσκι στο 88’ να κάνει το 5-2 και τον Ερναντές στις καθυστερήσεις να «γράφει» το τελικό 6-2.

Α’ Όμιλος

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
(18’ Χιμένες – 25’ πεν. Μίραντσουκ)

Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 2-6
(4’ Μπερίσα, 66’ Οκουνγκάβα – 21’ πεν., 88’ Λεβαντόφσκι, 44’ αυτ. Κρίστενσεν, 79’ Μπόατενγκ, 83’ Σανέ, 90’+2’ Ερνταντές)

Βαθμολογία
1. Μπάγερν Μονάχου 9 (12-3)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 4 (4-7)
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 2 (4-5)
4. Σάλτσμπουργκ 1 (6-11)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (25/11)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00)
Μπάγερν Μονάχου- Σάλτσμπουργκ (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

The post Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Αφρενάριστη η Μπάγερν Μονάχου, ΣΚΟΡΠΙΣΕ την Σάλτσμπουργκ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top