Ελεύθερη αφού κατηγορήθηκε η 39χρονη οδηγός που εντοπίστηκε να οδηγά με 170 μg αλκοόλης

Ελεύθερη αφού κατηγορήθηκε η 39χρονη οδηγός που εντοπίστηκε να οδηγά με 170 μg αλκοόλης

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη σήμερα  για να κλητευθεί αργότερα 39χρονη οδηγός η οποία εντοπίστηκε με ποσοστό αλκοόλης οκταπλάσιο περίπου μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο όριο, στην επαρχία Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η  39χρονη εντοπίστηκε χτες  από μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου σε περιοχή της Πέγειας.

Στην 39χρονη διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 170μg αντί 22μg, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, χωρίς να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE