LIVE - ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ: Μάχη στήθος με στήθος στις τελευταίες πολιτείες, θρίλερ με αντεπίθεση Τραμπ -ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

LIVE - ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ: Μάχη στήθος με στήθος στις τελευταίες πολιτείες, θρίλερ με αντεπίθεση Τραμπ -ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

«Πόλεμος» των δύο υποψηφίων για τις επιστολικές ψήφους - Στους 238 οι εκλέκτορες για τον Μπάιντεν, στους 213 για τον Τραμπ - Στο 49,81% το ποσοστό του υποψηφίου των Δημοκρατικών, στο 48,58% το ποσοστό του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ - Χωρίς αποτέλεσμα ακόμα οι πολιτείες-κλειδιά Πενσιλβάνια Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν

Σε κλίμα κλίμα πόλωσης φαίνεται ότι εξελίσσεται η καταμέτρηση των ψήφων στις αμερικανικές εκλογές με τους δύο μονομάχους, Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, να στέλνουν μηνύματα υπομονής και καθυστέρησης για το τελικό αποτέλεσμα με κρίσιμο παράγοντα να αναδεικνύονται οι επιστολικές ψήφοι.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE