Η ΟΥΝΕΣΚΟ δεν είναι ενοχλημένη από μετατροπή Αγίας Σοφίας σε τζαμί, λέει ο Τούρκος Υπουργός Πολιτισμού

Η ΟΥΝΕΣΚΟ δεν είναι ενοχλημένη από μετατροπή Αγίας Σοφίας σε τζαμί, λέει ο Τούρκος Υπουργός Πολιτισμού

Η ΟΥΝΕΣΚΟ δεν είναι ενοχλημένη από την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσόι υποστηρίζοντας ότι του το είπε ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή για τον προϋπολογισμό της τουρκικής εθνοσυνέλευσης, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “επειδή η Ελλάδα παραπονέθηκε στην ΟΥΝΕΣΚΟ για μας, ήρθε εκπρόσωπος της ΟΥΝΕΣΚΟ, έκαναν έρευνες και οπωσδήποτε δεν είναι ενοχλημένοι που έγινε τζαμί, αυτό ειδικά μου το είπε ο αντιπρόεδρος της ΟΥΝΕΣΚΟ που ήρθε για έρευνες. Μου είπε ότι το βασικό κριτήριο είναι να είναι ανοιχτή για επισκέψεις και να προστατεύεται και ότι αυτό έχει διασφαλιστεί με το παραπάνω”.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE