ΔΙΕΘΝΗ

Το σχόλιο του Αντσελότι για την αντίδραση του Ρονάλντο

Το σχόλιο του Αντσελότι για την αντίδραση του Ρονάλντο

Για άλλη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το -αρνητικό- επίκεντρο στα Μέσα, για την αντίδρασή του στο γκολ του Αρμπελόα στη νίκη με σκορ 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλμερία.

Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου αστέρα κι ανέφερε μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν μένει ικανοποιημένος...

Θυμάστε τη φάση; 

Οι «μερένχες» κέρδιζαν 2-0 και σε μία σέντρα, ο Αρμπελόα πρόλαβε τον Ρονάλντο και πέτυχε εκείνος το γκολ, με τον δεύτερο να αντιδρά... χαρακτηριστικά. Ο προπονητής του όμως, τον υπερασπίστηκε κι αναφέρθηκε στο χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του άσου της «βασίλισσας», τονίζοντας πως έτσι έχει μάθει και θέλει συνεχώς να βελτιώνεται.

«Έχει πετύχει όσα γκολ έχει πετύχει λόγω του χαρακτήρα του. Ο Κριστιάνο δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Πάντα θέλει να βελτιώνεται και να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ μπορεί», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστες τις αποδοκιμασίες του κοινού του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προς τον Ρονάλντο: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον αποδοκιμάζουν οι οπαδοί».

Μπορεί ο χαρακτήρας του να είναι... ιδιόρρυθμος, όμως η ικανότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και σίγουρα όποια ομάδα τον έχει στη σύνθεσή της θα πρέπει να αισθάνεται «ευλογημένη».

Πηγή: sdna.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top