ΔΙΕΘΝΗ

Το σχόλιο του Αντσελότι για την αντίδραση του Ρονάλντο

Το σχόλιο του Αντσελότι για την αντίδραση του Ρονάλντο

Για άλλη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το -αρνητικό- επίκεντρο στα Μέσα, για την αντίδρασή του στο γκολ του Αρμπελόα στη νίκη με σκορ 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αλμερία.

Ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου αστέρα κι ανέφερε μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν μένει ικανοποιημένος...

Θυμάστε τη φάση; 

Οι «μερένχες» κέρδιζαν 2-0 και σε μία σέντρα, ο Αρμπελόα πρόλαβε τον Ρονάλντο και πέτυχε εκείνος το γκολ, με τον δεύτερο να αντιδρά... χαρακτηριστικά. Ο προπονητής του όμως, τον υπερασπίστηκε κι αναφέρθηκε στο χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του άσου της «βασίλισσας», τονίζοντας πως έτσι έχει μάθει και θέλει συνεχώς να βελτιώνεται.

«Έχει πετύχει όσα γκολ έχει πετύχει λόγω του χαρακτήρα του. Ο Κριστιάνο δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του. Πάντα θέλει να βελτιώνεται και να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ μπορεί», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστες τις αποδοκιμασίες του κοινού του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προς τον Ρονάλντο: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον αποδοκιμάζουν οι οπαδοί».

Μπορεί ο χαρακτήρας του να είναι... ιδιόρρυθμος, όμως η ικανότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και σίγουρα όποια ομάδα τον έχει στη σύνθεσή της θα πρέπει να αισθάνεται «ευλογημένη».

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top