Μέσα ο Σέρινταν! Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Μέσα ο Σέρινταν! Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Σίλιαν Σέρινταν βρίσκεται στην αποστολή.

Όπως ενημερώνει επίσημα ο ΑΠΟΕΛ, τόσο ο Σέρινταν όσο και ο Ναφίου βρίσκονται στη διάθεση του Τόρστεν Φινκ. Εκτός έμειναν Σωτηρίου, Πάρντο και Λάνιγκ.

Η αποστολή: Χιώτης, Κίσσας, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Sergio, Amorin, Kaka, Carlao, Χριστοφίδης, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Gomes, Αλωνεύτης, Nafiu, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης, De Vincenti, Djebbour, Sheridan.

Στον ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένοι να φθάσουν στη νίκη και να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Στην προσπάθεια του, θα έχει και την συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του που αναμένεται να βρεθούν αύριο στο ΓΣΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE