ΔΙΕΘΝΗ

Ιστορική συμφωνία για την πώληση της Μίλαν

Ιστορική συμφωνία για την πώληση της Μίλαν

Τα ιταλικά Μέσα θεωρούν σχεδόν βέβαιη τη συμφωνία ανάμεσα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον Μπι Ταετσαουμπόλ, αναφορικά με την πώληση της Μίλαν και πλέον φαίνεται πως οι λεπτομέρειες του «deal» ήρθαν στο φως της δημοσιότητας!

Η σημερινή (1/5) προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες αναβλήθηκε για αύριο (2/5) το πρωί, όπου υποστηρίζεται πως θα ανακοινωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Ταϊλανδό επενδυτή.

Πλέον, η «Il Sole 24» πάει το όλο θέμα ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του ιστορικού deal. Κατ' αρχάς, όπως είναι ήδη γνωστό, τα 500 εκατομμύρια ευρώ που προτίθεται να δώσει ο Μπι είναι για το 51% των μετοχών του συλλόγου.

Η οικογένεια Μπερλουσκόνι θα διατηρήσει τις υπόλοιπες μετοχές, ωστόσο το υπόλοιπο 49% θα μειωθεί σταδιακά, μετά και την εισαγωγή των μετοχών του συλλόγου στο χρηματιστήριο, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τόσο στην Ιταλία, όσο και στο Χονκ Κονγκ.

Το παραπάνω παρουσιάζεται ως το ιδανικό σενάριο έτσι ώστε σιγά-σιγά να μειωθεί το χρέος των 250 εκατομμυρίων ευρώ των «ροσονέρι», το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στα λεφτά που προτίθεται να δώσει ο Ταϊλανδός επενδυτής.

Τέλος, το «Sky Sports Italia», υποστηρίζει πως ο Μπι έπεισε τον Μπερλουσκόνι για την πώληση λέγοντάς του πως θα επενδύσει σημαντικά στο έμψυχο υλικό, με το μπάτζετ μεταγραφών να υπολογίζεται ανάμεσα στα 70 και τα 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top